Olen tehnyt Rocky Road - suklaata nyt kahtena jouluna paketteihin, ja ainakin tänä jouluna siitä tuli kyllä hirmu hyvää. Pakkasin suklaat hienosti paperipusseihin, joihin kiinnittelin kortitkin, mutta en tietysti silloin hötäkässä ehtinyt mitään kuvailemaan. Nyt suunnittelen kovastti että voisin vielä pienen satsin tekaista tuota herkkua, ihan vaan omaan syöntiin.
Näihin paloihin tuli siis:
- 2 levyä Fazerin sinistä
- 2 levyä Fazerin tummaa suklaata
- vajaa pussillinen pieniä vaahtokarkkeja
- riisimuroja (3 dl?)
- vajaa 100g hienonnettuja suolattuja cashewpähkinöitä
- päälle Pandan valkosuklaata
Tällä kertaa sulatin suklaat teräskulhossa vesihauteessa, lisäsin muut ainekset, sekoitin ja levitin pellille leivinpaperin päälle. Sulatin valkosuklaan minigrip-pussissa vesihauteessa ja valuttelin hienosti koristeeksi. Sitten vielä jähmetys jääkappissa, veitsellä paloiksi ja nauttimaan... tai paketoimaan.
- Katja
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti