Kaikki lähti liikkeelle ylläolevasta "perusteellisesta" suunnitelmasta ja halusta tehdä jyväskyläläinen piparkakkutalo. Haastavinta oli miettiä, kuinka grillin pyöreät kulmat saisi toteutettua. Ystävän avustuksella sitten päädyttiin laittamaan kulmapalat paistumaan vuoan reunoille. Tuhoontuomitulta näytti, mutta kun hieman paineli ja muotoili turvonnutta taikinaa lämpöisenä niin hyvä tuli. Leipäveitsellä sitten kaikki palat sai hyvin viimeisteltyä sopiviksi. Ja onneksi saumat saa peittoon kuorrutteella. :P
Grillikansa löytyi omista kaapin kätköistä, mutta hamppareita ja hodereita sai jo hieman etsiä. Kiitos Kalpis hyvästä karkivalikoimasta. Itse melko tyytyväinen loputulokseen. :)
-Minttu
Ihan mainio piparitalo! -Katja
VastaaPoista